Mobilne Kućice

ključ u ruke

Paket usluga “ključ u ruke” sadrži:

prodaja
– transport
– pozicioniranje na teren
– montaža i nivelacija
– spajanje na infrastrukturu
– servis kućica
– po dogovoru izrada i montaža terasa
– ishodovanje potrebnih dozvola
– policijska i tehnička pratnja

Brazil K.I.D. d.o.o. bavi se i kompletnom prodajom i organizacijom prijevoza mobilnih kućica, odnosno mobilnih stambenih jedinica namijenjenih prvenstveno obiteljskom boravku. Mobilne kućice su smještajni samostojeći objekti  modularnog  tipa namijenjeni stanovanju. Koriste se na raznim gradilištima, privremenim obitavalištima  ili kao rješenja udobnog privremenog  smještaja sa mogućnošću mobilnosti, a sa svim potrebnim pratećim komforom za udobno stanovanje.

 

PRODAJA MOBILNIH KUĆICA

CRARBITARE

CR Abitare – mobilne kućice za odmor u kampovima i turističkim naseljima

Mobilne kućice za idealan odmor u kampova i turističkih naseljima. Projektiranje, proizvodnja i realizacija u Italiji i Hrvatskoj  s inovativnim dizajnom i visoko kvalitetnim talijanskim materijalima.

Zastupnici za CR Abitare®

tsunshine

TRANSPORT MOBILNIH KUĆICA

Osiguravamo:

  • Ishođenje svih dozvola potrebnih za prijevoz mobilnih kućica kroz Hrvatsku i zemlje Europe
  • Organizaciju policijske pratnje u Hrvatskoj i svim državama Europe
  • Usluge organizacije prijevoza za kompletan cestovni prijevoz mobilnih kućica posebno opremljenim vozilima

pratnja mobilne kucice

MONTAŽA MOBILNIH KUĆICA

Osim organizacije prijevoza mobilnih kućica na željeno odredište, nudimo  i uslugu organizacije montaže što uključuje prijevoz kućice na parcelu od trenutka skidanja sa kamiona, njeno namještanje na parceli, te sve potrebne priključke uključujući  kompletan potrebni materijal za stavljanje kućice u funkciju, što znači  spajanje na dovod vode, kanalizaciju, struju, puštanje plinske instalacije u pogon, te  učvršćivanje i nivelaciju kućice na terenu. Također, obavlja se konačna provjera funkcionalnosti svih uređaja i opreme prije konačne primopredaje kupcu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posredujemo pri izgradnji terase na mobilnoj kućici, koja daje dodatni prostor i oplemenjuje boravak u kućici, te omogućuje prostor za dodatni smještaj osoba, te poštujući želje i zahtjeve naših klijenata omogućujemo uvođenje klimatizacije u mobilne kućice.

Dakle, pružit ćemo vam kompletnu uslugu i spremno dočekati svaki novi izazov, a vaša će vas kućica dočekati spremna za useljenje.

mobil house