Usluge organizacije prijevoza

Nudimo organizaciju prijevoza specijalnih tereta i organizaciju međunarodnog prijevoza, te kompletnu logistiku potrebnu za pratnju izvanrednih i međunarodnih prijevoza.

Osiguravamo:

  • pratnju specijalnog tereta posebno opremljenim vozilima
  • prijevoze tereta raznih gabarita uz pratnju i dozvolu za prijevoz
  • organizaciju policijske pratnje u Hrvatskoj i svim državama Europe
  • ishođenje svih dozvola potrebnih za prijevoz izvanrednih tereta kroz Hrvatsku i zemlje Europe.

Tvrtka “Brazil kid d.o.o.” uspješno posluje od 2005. godine i specijalizirana je za prijevoz specijalnih tereta vangabaritnih dimenzija i velikih težina uz svu prateću logistiku.

Uz svakodnevnu organizaciju i realizaciju međunarodnog prijevoza, jamčimo našim klijentima brzu i povoljnu realizaciju, te prijevoz do svih odredišta u Hrvatskoj i Europi.

Nudimo rješenja vrhunskog standarda i usluga transporta vangabaritnih tereta sa specijalnim transportnim sredstvima vrhunskih svjetskih proizvođača te smo u mogućnosti transportirati terete do 500 tona nosivosti. Pouzdanost i prilagođenost Euro 5 standardu omogućuje široku mobilnost transporta u zamljama regije i Europe.

Kvaliteta naših usluga uvijek je na visokoj razini uz prihvatljive cijene. Surađujemo s više od 400 zadovoljnih korisnika naših usluga širom Hrvatske i Europe.

Komuniciramo na hrvatskom, talijanskom, engleskom,  a naše višegodišnje iskustvo u struci garancija je da će uz minimalne troškove transport biti na vrijeme i kvalitetno obavljen.

Dnevno vozimo na relacijama Hrvatska, Austrija, Njemačka, Italija, a po potrebi i bilo koja druga europska država u koju vam je potreban prijevoz ili pratnja.
Kvaliteta i fleksibilnost je esencija našeg poslovanja, a usluge prijevoza i pratnje temeljimo na potrebama naših klijenata.

 

Obratite nam se s povjerenjem  a mi jamčimo vrhunsku profesionalnost I zadovoljstvo obavljenim poslom.

Za više informacija i dogovor o posebnostima organizacije pratnje prijevoza Vašega tereta, slobodno nam se obratite pomoću našeg kontaktnog obrasca kako bismo zajedno našli rješenje koje će Vas zadovoljiti ili nam prepustite kompletnu organizaciju prijevoza „od vrata do vrata“.