Ostali vangabaritni teret

Osiguravamo:

  • Pratnju specijalnog tereta posebno opremljenim vozilima
  • Organizaciju prijevoza tereta raznih gabarita
  • Organizaciju policijske pratnje u Hrvatskoj
  • Usluge organizacije prijevoza za kompletan cestovni prijevoz mobilnih kućica, jedrilica (Bavaria, Jeanneau, Beneteau), građevinskog materijala, radnih strojeva i drugog
  • Ishođenje svih dozvola potrebnih za prijevoz izvanrednih tereta kroz Hrvatsku i zemlje Europe što uključuje Hrvatske ceste, policijske dozvole i pratnje, sve poslove carine, svu potrebnu dokumentaciju, organizaciju prijevoznika
  • Uz svakodnevnu organizaciju i realizaciju međunarodnog prijevoza, jamčimo našim klijentima brzu i povoljnu realizaciju, te prijevoz do svih odredišta u Hrvatskoj i Europi.

Nudimo rješenja vrhunskog standarda i usluga transporta vangabaritnih tereta sa specijalnim transportnim sredstvima vrhunskih svjetskih proizvođača te smo u mogućnosti transportirati terete do 500 tona nosivosti.

Kvaliteta naših usluga uvijek je na visokoj razini uz prihvatljive cijene. U našoj višegodišnjoj praksi uspješno smo surađivali s više od tristotinjak zadovoljnih korisnika naših usluga širom Hrvatske i Europe.

Komuniciramo na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, a naše višegodišnje iskustvo u struci garancija je da će uz minimalne troškove transport biti na vrijeme i kvalitetno obavljen.

Dnevno osiguravamo posredovanje na relacijama Hrvatska, Austrija, Njemačka, Italija, a po potrebi i bilo koja druga europska država u koju vam je potreban prijevoz ili pratnja.
Kvaliteta i fleksibilnost je esencija našeg poslovanja, a usluge posredovanja pri prijevozu i pratnji temeljimo na potrebama naših klijenata.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi jamčimo vrhunsku profesionalnost i zadovoljstvo obavljenim poslom. POUZDANOST, SIGURNOST I BRZINA odlike su našeg tima!

Za više informacija i dogovor o posebnostima organizacije pratnje prijevoza Vašeg tereta, slobodno nam se obratite kako bismo zajedno našli rješenje koje će Vas zadovoljiti ili nam prepustite kompletnu organizaciju prijevoza „od vrata do vrata“.